Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан даде повече от категоричен

...
Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан даде повече от категоричен
Коментари Харесай

Зизу категоричен на въпрос би ли поел Барса

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан даде повече от безапелационен отговор на въпрос би ли поел Барселона. Френският експерт съобщи, че сърцето му е „ бяло “ и не би подхванал подобен ход в кариерното си развиване.

„ Имам бяло сърце. Като състезател бях същият. След Мадрид са ме питали желая ли да играя на друго място и споделих, че не искам. Така че, не бих упражнявал Барса “, съобщи Зидан на запитване в тази тенденция.

Тактикът Зизу пред заветното 100

„ Искам да победим Хетафе и да скъсим дистанцията с водачите. Нищо повече “, разяснява още Зидан за идния дуел на 14 октомври от 17.15 часа.

Основен състезател на Реал на линия за Хетафе

Гостуването на Хетафе ще бъде записано под номер 100 в кариерата на Зидан отпред на Кралския клуб. Какви са чувствата му преди този значим миг: „ Трудно е, когато се губи, тъй като нещо не се прави, както би трябвало. Имам доста хубави моменти, само че бих отличил е спечелването на Ла Лига. Защото е доста комплицирана, доста хубава, да я спечелиш е върхът “.

За положението на вратаря Кейлор Навас, за който стана ясно, че е контузен след присъединяване му с националния на Коста Рика, Зидан показа: „ Надявам се контузията на Навас да отшуми за по-кратко време. Той страда от разтежение на адуктора. Ще гледаме ден за ден “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР