Наставникът на Реал Мадрид коментира на брифинга преди мача със

...
Наставникът на Реал Мадрид коментира на брифинга преди мача със
Коментари Харесай

Зидан: Не ме притесняват слуховете за Жозе Моуриньо

Наставникът на Реал Мадрид разяснява на брифинга преди мача със Севиля повече своето бъдеще в клуба, в сравнение с идния мач за „ лос меренгес”. Както е известно, постът на Зизу на „ Сантиаго Бернабеу” е под въпрос след загубата с 0:3 от Пари Сен Жермен в Шампионската лига и неприятното показване на тима от началото на сезона.

„ Ако би трябвало да чета пресата, съм навън от тима. Чувствам се мощен. Годините са ме научили в никакъв случай да не се предавам и да работя до последната минута”, показа французинът.

Безспорен любимец да размени Зизу в Реал Мадрид е някогашният управител на Манчестър Юнайтед – Жозе Моуриньо. Това обаче не смущава по никакъв метод експертът от Франция.

„ Не мисля за напускането си, а за печеленето на мача в неделя. Не ме тормози, че се приказва за Жозе Моуриньо. Това е обстановката, загубихме мача през седмицата и би трябвало да се съобразим с това. Нямам терзания към това. Искам целия тим да е обединен, както и хората, които работят за клуба. Ако не е по този начин, по-добре да напусна”, подчертава Зизу.

Зидан продължи своето изявление, потвърждавайки, че тимът е имал своите компликации, даже когато е побеждавал. „ Можем да се представяме по-добре – това е несъмнено. Какво се случва извън – не ме касае, а единствено моята работа. Трябва да се представяме по-силно. Върнах се, тъй като се вълнувам от плана. Ще се боря до самия край. Лесно е, щом всичко върви добре. Картината не е толкоз черна, колкото се обрисува. Винаги е добре да си първи и да печелиш”, продължи Зидан.

Наставникът на 13-кратния европейски първенец призна, че ненапълно недоумява острите рецензии към тима след мача с Пари Сен Жермен. „ Няма значение какво се написа. Виждам обстоятелствата – имаме седем мача за 21 дни, а след ПСЖ се завърнахме в четири сутринта. Играчите нямат доста време за отмора. Разбирам, че хората виждат нещата друго, само че има и други фактори. Искаме да печелим като тим, само че от време на време би трябвало да промениш някои неща, с цел да спечелиш идващия мач”, призна Зизу.

Той разяснява и неуспеха на Реал на трансферния пазар за закупуването на някой всред Пол Погба, Кристиан Ериксен и Дони ван де Беек. „ Не мога да кажа нищо, защото това зависи от клуба. Сега имаме състав, който би трябвало да се бори. Ако не става, вие ме питате за прехвърляния, само че не е почтително към играчите в този момент в отбора”, приключи Зинедин Зидан.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР