Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти заяви, че не се

...
Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти заяви, че не се
Коментари Харесай

Анчелоти не мисли, че Реал е застаряващ отбор

Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти съобщи, че не се тормози от обстоятелството, че някои главните играчи са на сериозна възраст и не мисли, че тимът върви надолу. Според него ветераните Лука Модрич, Тони Кроос и Карим Бензема могат да играят още няколко години.

“Аз виждам млад тим. Всеки гледа към Модрид, Кроос и Бензема, само че в случай че погледнете към тях има играчи като Винисиус и Камавинга. Мисля, че това е началото на нов цикъл в клуба. Минаваме от една фантастична епоха към идната. Надявам се, че има още няколко години, до момента в който Карим, Тони и Лука спрат да играят ”, съобщи Анчелоти.

Реал Мадрид на следващия ден в Купата на Испания гостува на Виляреал - тим, от който загуби преди десетина дни. “Белите ” не са в най-хубавата си форма от началото на годината, а преди няколко дни изгубиха от Барселона с 1:3.

“Не можехме да предвидим травмите, които ни се отразиха, като тези на Чуамени и Алаба. Това, че януари беше комплициран, не беше ненадейно. Всеки мисли, че Реал Мадрид е починал, само че би трябвало да сме спокойни и уверени, тъй като сезонът е доста дълъг. Няма да се откажем, ще излезем от тази обстановка. Кога? Не знам ”, добави италианецът.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР