Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти приема за напълно заслужен

...
Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти приема за напълно заслужен
Коментари Харесай

Изиграхме перфектния мач, радва се Анчелоти

Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти приема за изцяло подобаващ триумфа на тима му с 3:1 над Барселона в дербито на Ла Лига.

“Трябваше да изиграем съвършения мач и го направихме - показа щастливият италианец пред DAZN. - Вярно е, че началото беше доста мощно за нас и относително рано поведохме в резултата, след което контролирахме играта. Не спечелихме поради нещо съответно, а поради доста фактори. ”

“Бях дал специфичната задача на Едер Милитао да притиска Левандовски. Справяхме се добре и с пасовете сред линиите. Петте смени ни помогнаха доста. На пейката имаше футболисти, които също заслужаваха да са титуляри, само че няма по какъв начин да вкарам всичко от първата минута. Целта беше да сме мощни в халфовата линия и да чакаме. Ако не се получеше с Валверде, имахме Родриго и Камавинга ”, продължи треньорът.
33  Реал Мадрид - Барселона, Ла Лига, 16-10-22
В дербито през предишния сезон приложих някои нови хрумвания. Сега взех решение да не трансформирам нищо и футболистите играха на титулярните си позиции. Искам особено да обърна внимание на представянето на Лука Модрич ”, приключи Анчелоти.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи мачове от испанската LaLiga, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport 4.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР