Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти не смята, че отборът

...
Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти не смята, че отборът
Коментари Харесай

Анчелоти: Нямаме проблем в атака, все пак наскоро вкарахме пет на “Анфийлд”.

Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти не счита, че тимът му не се оправя добре в офанзива. Преди дни “белите ” не съумяха да отбжележат на Барселона и изгубиха с 0:1 в първа среща от полуфиналите за Купата на краля, а през предишния уикенд направиха 1:1 против Атлетико Мадрид в Ла Лига с късен изравнителен гол.

“Нямаме проблем в офанзива, въпреки всичко преди няколко дни вкарахме пет на “Анфийлд ”, а и сме №1 по голове в шампионата - съобщи италианецът. - Просто моментът е подобен. ”

В неделя Реал гостува на Бетис в среща от шампионата, като за момента изостава на 7 точки от водача Барселона.

“Факт е, че страдаме против противници с невисок блок на отбрана. Но нямам потребност от висок нападател, тъй като Карим Бензема ни оказва помощ доста. Родриго е доста скъп с качествата в сгъстена защита и може да ни бъде от изгода. Ако разчитаме на широкоплещест нападател, би трябвало да центрираме към него, което не е нашият жанр ”, добави Анчелоти.

Треньорът не счита, че Бензема се намира в рецесия: “Няма по какъв начин човек да вкарва във всяка среща. Виждам, че Карим е във форма, което ме радва. Даже съгласно мен се намира в по-добро положение спрямо първата част на сезона. ”

Анчелоти разяснява и рецензиите на някои, че Лука Модрич и Тони Кроос са станали прекомерно мудни за Реал Мадрид. “Това са футболисти, които знаят какво ще създадат с топката още преди да са я получили. Те не тичат, а карат топката да тича, тъй като тя не се поти ”, изясни експертът.

Бившият ментор на Милан съобщи още, че за него Едер Милитао е най-хубавият централен бранител в света.

Той приказва и за младия нападател Алваро Родригес, който се разписа против Атлетико в предишния кръг. 18-годишният футболист е с татко уругваец и майка испанка. “Той може да играе дружно с Бензема в офанзива при скица 4-4-2 ”, счита Анчелоти.
 Планът на Реал Мадрид за Белингам се е трансформирал Планът на Реал Мадрид за Белингам се е трансформирал
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР