Наставникът на Реал (Мадрид) - Карло Анчелоти даде официалната си

...
Наставникът на Реал (Мадрид) - Карло Анчелоти даде официалната си
Коментари Харесай

Анчелоти: Удоволствие е да играеш срещу Ливърпул на финал

Наставникът на Реал (Мадрид) - Карло Анчелоти даде формалната си конференция преди финала в Шампионската лига сред " кралете " и Ливърпул. Ето какво показа той пред многочислените публицисти в Париж:

" В кариерата ми в Шампионската лига сме се срещали доста пъти. Първия път беше през 1984 година - финалът в Рим. Не играх, тъй като бях контузен. След това през 2005 и 2007 година с Милан. Разбира се, съперничеството се усили по време на интервала, в който работих в Евертън. Сега още веднъж се срещаме. Те имат страховит състав, доста е мъчно да се изправиш против тях. Играят на доста високо равнище, доста физически, само че е наслаждение да играеш против тях на край.

Дали Ливърпул ще търси реванш за изгубения край през 2018 година? Реал Мадрид също търси реванш за финала, който загуби от Ливърпул в Париж през 1981 година Не мисля, че значи прекомерно доста. Два страхотни тима се изправят един против различен. Отборът с повече кураж и темперамент ще завоюва. Ливърпул е един от най-хубавите тимове, а Юрген Клоп е страховит треньор. В отлични връзки съм с него ".
 Тони Кроос със суперлативи за Ливърпул
Тони Кроос със суперлативи за Ливърпул

Халфът на Реал сподели почитание към Пуул
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР