Наставникът на Ралф Рангник стана първият треньор на червените дяволи

...
Наставникът на Ралф Рангник стана първият треньор на червените дяволи
Коментари Харесай

Рангник изравни легендарно 118-годишно постижение

Наставникът на Ралф Рангник стана първият треньор на " алените дяволи " от 118 години, който печели първите си два дуела в шампионата без позволен гол. Това стана факт след триумфа над Норич с 1:0.
" Мачът беше натоварен и изискваше доста физически сили. Разполагаме с много технични футболисти, само че те не всякога ще имат нужните пространства, с цел да показват качествата си. Затова е значимо да се залага и на физиката. Трябва да повишим динамичността в играта си. Важното е, че взехме 3 точки и още веднъж не допуснахме гол, само че има какво да подобряваме. Казах на Дийн Смит, че Норич не играе като тим от дъното на таблицата. В края Давид Де Хеа ни завоюва мача ", разяснява Рангник.
" Важна победа, само че в случай че би трябвало да сме почтени, можехме да играем и по-добре. В последните 15 минути елементарно губехме топката. Аз се усещах добре и бях концентриран. Знаех, че ще би трябвало да направя няколко спасявания и помогнах на тима си. Уверен съм и разгадавам на опита си. При Рангник се пазиме по-добре, макар че през днешния ден имаше значително положения пред вратата ни ", показа Де Хеа.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР