Наставникът на призова феновете на отбора да не се поддават

...
Наставникът на призова феновете на отбора да не се поддават
Коментари Харесай

Конте отправи призив към феновете след отпадането от ШЛ

Наставникът на прикани почитателите на тима да не се поддават на негативизма след отпадането на “нерадзурите” от Шампионската лига. Той също по този начин акцентира, че клубният план е с дълготрайна цел.

“Очаквам тежък мач, защото това е неизбежно против. Трябва да предприемем верния метод още с началото на дуела. Отпадането от Шампионската лига беше мъчително за мен и за играчите. Вярвахме в нашите шансове и се бяхме върнали в играта, откакто загубата ни от направи това много мъчно. Разочароващо е, че отпаднахме поради неспособността ни да вкараме гол. Сега би трябвало да преодолеем това, да надигнем глава и да продължим напред. Посланието, което желая да насочва към нашите почитатели, е да не улесняват тези, които се любуват на момента и се надяват, че ще се самоунищожим след всичко, което сме създали през последната година и половина. Виждам прекалено много негативизъм. Да не улесняват тези, които желаят да ни унищожат, тъй като виждат, че в бъдеще можем да оберем плодовете на този труд.
Трябва да останем обединени, спомняйки си, че този развой към този момент ни води до второ място в Серия “А”, край в Лига Европа и полуфинал за Купата на Италия. Започнахме го едвам предходната година, само че към този момент си възвърнахме правдоподобността. Нужно е да имаме религия. Разбирам нетърпението след 10 години без да се завоюва нищо, само че също по този начин би трябвало да осъзнаем, че когато изграждаш нещо от основите, тъкмо това лишава най-вече време. Щом имаш основите, можеш да изградиш небостъргач. Такъв, какъвто почитателите на Интер заслужават. Моля, дано не се поддаваме на тези, които се любуват на проблемите на Интер, които ненавиждат тима и които желаят неговата съсипия. Ние желаеме това, което е положително за Интер, както и да градим.

| PRESS CONFERENCE

Listen to what Antonio Conte had to say on the eve of
— Inter (@Inter_en) Скудето през този сезон? Когато започнах, притежателите на Интер бяха пределно ясни, че това е развой на израстване, който да помогне на тези обещаващи играчи да станат топ футболисти. Също по този начин през август те ясно ни обявиха, че финансовата обстановка ще бъде сложна поради COVID-19 и че ще би трябвало да забавим процеса. Казаха ни, че би трябвало да сме обединени, продължавайки пътя, който започнахме преди година. Мисля, че президентът съобщи същото пред всички вас.
? Виждате го по време на мача, само че работата на треньора е да усъвършенства всички. Точно това върша с Кристиан и той знае, че аз работя с интелектуална почтеност, пробвайки се да развия всеки футболист, без значение дали той е 18-годишен, или е деец като. Работя с Ериксен, с цел да подобря някои от неговите аспекти. Може и да отнеме малко повече време преди той да направи този пробив и да покаже своя талант”, съобщи Конте на конференцията си преди утрешния мач. Серия А 11 кръг, неделя 13 декември  Каляри 13:30предстои  Интер
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР