Наставникът на Пирин (Благоевград) - Иво Тренчев, ще трябва да

...
Наставникът на Пирин (Благоевград) - Иво Тренчев, ще трябва да
Коментари Харесай

Иво Тренчев дава шанс на крило да блесне с екипа на орлетата

Наставникът на Пирин (Благоевград) - Иво Тренчев, ще би трябвало да се оправя с кадрови проблеми за гостуването на Берое в петък.

Аут е опитният халф Венцислав Бенгюзов, който бе осъден от Дисциплинарната комисия с отнемане от спортни права за един мач. Добрата вест е, че той ще бъде сменен от Аюб Абу, който се завръща след изтърпяна глоба.

За конфликта със заралии Тренчев може да направи промени в нахлуване. Наставникът на благоевградчани по принцип рядко сменя титулярите и залага на един и същи състав, в случай че няма контузени и осъдени. В предходния кръг против Черно море (1:2) нелошо се включи преотстъпеният от ЦСКА - Симеон Александров. Той има 9 мача за Пирин, само че по този начин и не е бил в стартовата единайсеторка, откогато Тренчев застана отпред на тима.

Треньорът несъмнено усъвършенства представянето на " орлетата ". С него отборът отлепи от дъното, като подреди 3 победи и 1 тъждество. В момента обаче серията още веднъж е неприятна - три поредни провали. В последните си 2 мача Пирин повеждаше, само че загуби от ЦСКА и Черно море, написа " Мач Телеграф ".
 Латино Берое остана без халфове за мача с Пирин
Латино Берое остана без халфове за мача с Пирин

Проблеми за Хосе Ачиари
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР