Наставникът на Пирин (Благоевград) Христо Янев направи емоционален коментар след

...
Наставникът на Пирин (Благоевград) Христо Янев направи емоционален коментар след
Коментари Харесай

Ицо Янев за обиждащи го фенове: Когато съм ходил на този стадион, те не са се събличали по физкултура

Наставникът на Пирин (Благоевград) Христо Янев направи прочувствен коментар след загуба с 0:1 от Берое в efbet Лига. Бившата звезда на ЦСКА насочи думи по адрес на почитатели на домакините от Стара Загора, които го обиждаха по време на изявлението му. Янев дефинира, че неговият тим е бил ощетен от съдиите.

" Не ни доближават малко неща. Играем не неприятен футбол, стартирахме неприятно в мача. После опитахме всевъзможни разновидности да вкараме гол. Стараят се момчетата, само че обстановката е такава, каквато е. И тя не е от в този момент. Не бих споделил отпущане, какво значи отпущане. Просто допуснахме едно недоразумение в обстановка, която може би беше единствената за Берое в мача. Направихме всичко допустимо да обърнем нещата. Изиграхме добър мач на негостолюбив стадион, хвърлиха доста сили момчетата. 
 Много битка в Стара Загора! Берое с значим триумф над Пирин Много битка в Стара Загора! Берое с значим триумф над Пирин
Предпочитам да бъда слаб в това, което върша, само че да го върша със сърце, почтено и с достойноство. Футболистите се борят доста. В доста от обстановките бяхме ощетени, споделям го за първи път в ефир. Виждам футболисти, които нямат предпочитание да излязат идващия мач. Целият ни труд се обезсмисля в случай, че гледаме по друг метод на обособени обстановки, които са едни и същи и мога да се свирят по обикновен метод. В този мач няма напрежение, няма напън, няма някой, който да каже на другия да направи трето деяние. 
 Прогнозирай в Carlsberg Домът на почитателите конфликта на върха сред ЦСКА - София и Лудогорец Прогнозирай в Carlsberg Домът на почитателите конфликта на върха сред ЦСКА - София и Лудогорец
Докато съм аз в тима, ще се опитаме по естествен метод да реализираме нещо, което да е потребно за клуба. Дали ще остана 1 час или до края на шампионата, привикнали сме с това отношение (започват обиди от почитатели на Берое - бел. ред.). Това са хора, които нямат визия къде е минал всеки един от нас, с какво сме се борили. Когато аз съм вървял на този стадион, те не са се събличани по физкултура. 

Крайно време е БФС да събере треньорите и да изясни какви са разпоредбите в играта, критериите за дадени решения, и да кажем и нашето мнение. Повечето от нас имаме кариери, които ни разрешават да имаме справедлив взор. Мога да заява, че мачове, които има в българското състезание, на друго място, на секундата биха прекратили присъединяване на тимовете, които вземат участие в тези срещи.
 Киров: Играта ни е надалеч от вижданията ми, само че значими са точките Киров: Играта ни е надалеч от вижданията ми, само че значими са точките
Щом излизаме в тази обстановки момчетата, изхабяват 1 милион нерви. Днес Венци Бенгюзов беше брутално ударен най-малко в пет обстановки, Мечев заслужаваше най-малко в две обстановки жълт картон, почитам го доста, поисквам триумф на Берое и на всички, които играят почтено. Искам да имахме ресурсите на Ботев (Пловдив), само че обстановката от първия ден е такава. Каквото зависи от мен като работа, предпочитание, усърдие и страсти, ще го създадем. Въпросът е всички 12-13 индивида, без да недооценявам всички юноши на клуба, да се съберем и да създадем по този начин, че да реализираме нашата цел - да запазим място в Първа лига ", сподели Христо Янев. 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Startphoto
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР