Наставникът на Пари Сен Жермен Унай Емери отказа да коментира

...
Наставникът на Пари Сен Жермен Унай Емери отказа да коментира
Коментари Харесай

Емери: Дали ПСЖ ще ме уволни? Не мисля за това

Наставникът на Пари Сен Жермен Унай Емери отхвърли да разяснява дали се опасява за поста си след отпадането на тима в 1/8-финалите на Шампионската лига. Реал Мадрид отстрани френския гранд с общ резултат 5:2 в двете срещи и за следващ път упоритостите на парижани за продобиване на шампионата станаха на пух и прахуляк.

Във Франция от много време медиите сочат с пръст към Емери, у който не виждат треньорските качества, с които да трансформира множеството звезди в тим. Затова и експертът настойчиво бе разпитван след снощното проваляне с 1:2 от Реал вкъщи дали то няма да бъде последният му мач отпред.

Големият началник на ПСЖ: Огромно отчаяние

„ Смятам, че Реал Мадрид игра по-добре. Ние не се възползвахме от нашите положения. Първото полувреме беше основно, тъй като тогава бяхме по-добри и създавахме шансове за гол”, разяснява испанецът.

„ Нулевото реми изглеждаше, че ще се задържи и през второто полувреме, само че след това пристигна голът на Кристиано, а след изгонването на Марко Верати към този момент стана много комплицирано. Реал справедливо продължи напред.”

„ Дали на ПСЖ му липсваше упоритост? Смятам, че разликата в реванша бе, че Мадрид ни превъзхождаше през по-голямата част от дуела.”

Каземиро - компютърът в сянка за Реал Мадрид

„ Дали ме е боязън за работата ми? Да бъдеш отстранен от Реал Мадрид не е отчаяние, отчаяние е да отпаднеш в 1/8-финалите. Борихме се за първото място в групата, с цел да избегнем сходна неприятна орис. Сега ни се разкриха повече благоприятни условия, в този момент беше нашият момент. В реванша обаче през цялото време Реал играеше по-добре, а на този стадий няма потребност от други разбори. Длъжни сме да продължим, аз ще работя по същия метод, тъй като имаме значими цели и би трябвало да се придържаме към тях.”

„ Дали ще ме уволнят? Днес отхвърлям да мисля за това.”

„ Вярно е, че клубът желае доста бързо да се наложи в шампионата. Проектът на ПСЖ е стабилен и сходна развръзка е отчаяние. Сигурен съм, че ще продължим да търсим способи за построяването на тим, който може да печели за в бъдеще. Накрая ще реализираме задачата си, ще изпълним желанието на феновете”, добави Емери.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР