Наставникът на Пари Сен Жермен Маурисио Почетино ще иска от

...
Наставникът на Пари Сен Жермен Маурисио Почетино ще иска от
Коментари Харесай

Почетино взима Хари Кейн със себе си в Ман Юнайтед

Наставникът на Пари Сен Жермен Маурисио Почетино ще желае от Манчестър Юнайтед да направи собствен приоритет привличането на нападателя на Тотнъм Хари Кейн, в случай че той стане идващия управител на клуба това лято, написа „ The Telegraph “.

Аржентинецът е считан за любимец за поста на „ Олд Трафорд “, който сега заема Ралф Рангник до края на сезона. Бъдещето на Почетино на „ Парк де Пренс “ не наподобява изцяло несъмнено поради разочароващите резултати в последно време и даже се заприказва, че Зинедин Зидан ще го размени от лятото.

Ако 49-годишният аржентинец застане отпред на Ман Юнайтед, английското издание твърди, че той евентуално ще упорства пред управлението да направи всичко по силите си, с цел да вземе звездата на „ шпорите “ Кейн след мощните им работни връзки в Тотнъм в предишното.

Капитанът на Англия беше подготвен да напусне предишното лято, когато беше пред трансфер в Манчестър Сити, само че президентът на лондончани Даниел Леви отхвърли офертата от 130 милиона паунда на „ жителите “.

Кейн и Почетино може да се съберат още веднъж, този път на „ Олд Трафорд “ през идващия сезон, само че Юнайтед може да се наложи да заплати рекордна сума за Кейн. През този сезон нападателят има 15 гола във всички шампионати, въпреки и единствено пет във Висшата лига. Най-резултатният му сезон беше 2017/2018, когато означи 41 попадения точно под управлението на Почетино.

Exclusive: Mauricio Pochettino to urge Manchester United to sign Harry Kane if he becomes next manager | reports
— Telegraph Sport (@TelegraphSport)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР