Наставникът на Пари Сен Жермен Кристоф Галтие се изнерви на

...
Наставникът на Пари Сен Жермен Кристоф Галтие се изнерви на
Коментари Харесай

Галтие се изнерви: Не говорите за футбол, а за слухове

Наставникът на Пари Сен Жермен Кристоф Галтие се изнерви на конференцията преди дербито против Марсилия в неделя. Сред поредицата от изявления във френската и испанската преса по отношение на скандал сред Килиан Мбапе и клуба и обвиняванията към ПСЖ, че е наел компания, която да организира медийни акции против избрани играчи, част от въпросите към треньора бяха по тези тематики.

“Пишете и говорите противоположното на това, което приказвам. Не говорите за футбол. Аз съм тук, треньор съм на ПСЖ, горделив съм и съм доста благополучен. Пресконференция след конференция приказваме за футбол минута и половина от 15. Коментираме други неща. Когато ви кажа нещо, не ми вярвате и пишете нещо друго. Когато споделям, че всичко е наред в съблекалнята, че всички се схващат, съществени са, подхождат професионално, никойт не го интересува. Пишете си нещо друго. Не съм тук да разясня клюки ”, съобщи ядосаният Галтие.

“Тези клюки идват в интервал, коагто имаме извънредно значими мачове и може да пренасочим дебата към футбола. Ние нямаме загуба, Марсилия стартира добре сезона. Това е мач, който мнозина чакат с неспокойствие. Трябва да покажем качествена игра и да зарадваме почитателите ни ”, добави той.

ПСЖ направи три следващи равенства, а против Марсилия ще бъде без Серхио Рамос, който получи червен картон против Реймс преди седмица. Галтие бе запитан по какъв начин ще изясни слабата форма на тима. “Имаше пауза за националните тимове, програмата ни е доста натоварена, играхме 4 мача в границите на 10 дни. Работихме, само че имахме отсъстващи, играхме без Лео, без Кимпембе. Когато тези играчи отсъстват, това е една от аргументите. Сега ще бъдем без Серхио Рамос, може да разчитаме на четирима в отбрана ”, отговори наставникът.

Галтие съобщи, че Меси е възобновен и ще бъде на линия за дербито: “Лео тренира обикновено с групата през днешния ден, само че дано изчакаме на следващия ден сутринта да забележим по какъв начин ще се усеща. В момента Меси е подготвен за мача с Марсилия ”.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР