Наставникът на Олимпик Марсилия Андре Виаш-Боаш призова всички, които управляват

...
Наставникът на Олимпик Марсилия Андре Виаш-Боаш призова всички, които управляват
Коментари Харесай

Треньорът на Марсилия: Дано ръководителите във футбола се замислят

Наставникът на Олимпик Марсилия Андре Виаш-Боаш прикани всички, които ръководят футбола да спрат да харчат огромни средства за прехвърляния.

Според португалеца, пандемията е посочила на босовете на футболните тимове, че нищо не е постоянно и е извънредно време целите да се трансформират.

„ Толкова почтени хора починаха и изгубиха живота си. Пандемията от ковид накара всички ни да се замислим за бъдещето и какво ще вършим за напред. Ковид-19 ясно даде да се разбере, че животът ни не може да продължава по този начин и би трябвало да променим нещо. Дано финансовите провали, изгубените човешки животи са предиздвикали футболните ръководители да се замислят за нещата, които правят ", стартира експертът.

"Не може да се харчат 200 или 300 за прехвърляния и да даваш пари без да се съобразяваш с нищо и никого. Парите не са всичко, а за жалост футболът от дълго време се трансформира в бизнес. Пандемията ни дава късмет още веднъж да върнем футбола към старите времена, когато в действителност се изпитваше наслаждение от играта ".

"Всеки самичък взема решение какво да прави, само че най-малко разбрахме, че не можем да вършим каквото си желаеме и всяко едно наше деяние си има последици. Говоря най-много за богатите клубове, които си мислят, че като имат огромни средства и харчат луди пари, нищо друго няма значение. Сега всички поносим съществени провали от всяко едно естество и ще би трябвало доста време, до момента в който стъпим на краката си “, показа някогашният управител на Челси.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР