Наставникът на Нюкасъл Юнайтед – Еди Хау, защити отбора си

...
Наставникът на Нюкасъл Юнайтед – Еди Хау, защити отбора си
Коментари Харесай

Еди Хау захапа Тен Хаг: Търсят се други причини за тяхната загуба

Наставникът на Нюкасъл Юнайтед – Еди Хау, отбрани тима си и отговори на Ерик загар Хаг, откакто босът на „ алените дяволи “ упрекна „ свраките “ в бавене на времето. Той приказва за мача сред двата тима във финала за Купата на лигата и предизвести за това преди неделната среща.

В прикаченото видео може да видите точно най-хубавите осъществявания с топка на " свраките " от срещата с Манчестър Юнайтед.

В нея пък Нюкасъл порази с 2:0 своя противник и се реваншираха за загубата във финала, като „ свраките “ демонстрираха надалеч по-качествен футбол по отношение на своя противник.

„ Радвам се, че задавате този въпрос, защото желая едно нещо да стане пределно ясно. Искаме топката да се движи, защото играем бърз футбол. Няма по какъв начин да се съглася, че бавим времето, защото това не ние не го вършим. Видяхте в тази среща, че движим топката допустимо най-бързо “, сподели Хау.

„ Имаше висока сила, движение и топката се движеше чудесно от моите футболисти. Когато нещо не е тъкмо за теб, естествено е, че поставяш акцента другаде. Ние сме тим, който желае да играе с топката “, загатна по отношение на мненията на своя сътрудник от „ Олд Трафорд “ Еди Хау.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР