Наставникът на не се притеснява от случилото се преди 4

...
Наставникът на не се притеснява от случилото се преди 4
Коментари Харесай

Почетино: Не можем да изтрием онова 1:6, но този ПСЖ е различен отбор

Наставникът на не се тормози от случилото се преди 4 години, когато и френският клуб още веднъж премериха силите си на осминафиналите на Шампионската лига и нещата не приключиха добре за ПСЖ. Тогава парижани бяха спечелили първата среща с 4:0 вкъщи, само че в реванша на " " каталунците се пребориха за трагична победа с 6:1 и отстраниха противника си. Сега ПСЖ още веднъж се изправя против Барса на същата фаза в най-престижния европейски клубен шампионат, като първата среща е във вторник на " Камп Ноу ", а ответният мач на френска земя е на 10 март.

" Спокоен съм, защото този ПСЖ е друг тим. Не можем да изтрием това, което се е случило, само че ние желаеме да изградим друго бъдеще. Всички желаеме да изградим нещо по-добро от това, което се е случило ", показа аржентинският експерт.

" Това ще е специфичен мач. Когато подписваш с ПСЖ, чувстваш, че тази дата ще е значима. Можеш да усетиш ентусиазма в клуба. Очевидно е, че задачата пред ПСЖ е да завоюва Шампионската лига ", продължи някогашният управител на.

Почетино се изрече ласкаво за нидерландския си сътрудник, който пое Барселона преди началото на сезона и след неуверен старт, напоследък резултатите на " лос кулес " са много по-обнадеждаващи. " Винаги лишава време на един отбор да стартира да действа при нов треньор. Видно е, че с течение на времето те се развиват в вярна посока. Куман имаше време да работи с тима и Барселона е доста по-солиден отбор в този момент. Ще се съревноваваме с един тим на Барселона, който също има упоритости да завоюва Шампионската лига. Куман ми е служил за образец като състезател, а в този момент и като треньор ", показа още Почетино.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР