Наставникът на Наполи Карло Анчелоти отрече да има конфликт между

...
Наставникът на Наполи Карло Анчелоти отрече да има конфликт между
Коментари Харесай

Анчелоти отрече за конфликт с Инсиние

Наставникът на Наполи Карло Анчелоти отхвърли да има спор сред него и Лоренцо Инсиние. През седмицата се появиха клюки, че нисичкият нападател ще напусне отбора след края на сезона, като съгласно Corriere dello Sport желанието на двете страни е да се разделят. Инсиние няма да играе за Наполи в утрешния мач с Фрозиононе, като повода е травма.
Ancelotti: ‘Arsenal defeat still hurts, I’m not going to block who wants to leave, Insigne…’ https://t.co/re83pTCvkw pic.twitter.com/3HA6tbmISP
— CalcioMercato (En) (@CmdotCom_En) 27 април 2019 година " Искаме да сложим завършек на отрицателния интервал и да си подсигуряваме второто място, колкото се може по-бързо. Трябва да създадем страховит мач и да спечелим, с цел да мислим положително. Второто място остава наша цел. Усещам огромен негативизъм в близост ", разяснява Анчелоти идния мач с Фрозиноне.

" Инсиние няма да бъде на линия за мача. Опита да се възвърне през седмицата, само че още има проблеми с адуктора и усеща болежка. Проблемът му е от много време. Контузията не е сериозна, само че не му разрешава да тренира по най-хубавия метод. Трябва да имаме самообладание. Tрансферният пазар? Не желая да спирам никого, в случай че желае да напусне ", приключи Карлето.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР