Наставникът на Наполи Дженаро Гатузо заяви, че иска неговият отбор

...
Наставникът на Наполи Дженаро Гатузо заяви, че иска неговият отбор
Коментари Харесай

Гатузо: Не можеш винаги да си Брад Пит

Наставникът на Наполи Дженаро Гатузо съобщи, че желае неговият тим да е по-решителен и да се усъвършенства в обстановките напрегнат.

" Отборът е жив, само че постоянно би трябвало да е на върха на качествата си, тъй като имаме значими цели. В сряда загубихме необикновен мач със Специя, тъй че беше мъчно да се върнем на победния път, само че съм удовлетворен, че си върнахме това, което ни се изплъзна преди три дни. Съжалявам за Амир Рахмани, той е огромен експерт, само че през днешния ден изпитваше компликации и трябваше да взема решението да го заменя на почивката. Той още веднъж ще получи своя късмет. Настина мисля, че би трябвало да престанем да се занимаваме със обществените мрежи, тъй като Наполи, Рома и Лацио се намират в едно и също състояние - непрекъснато заобиколени от злословия, клюки и полемики. Говорят се доста нелепости, които би трябвало да пренебрегваме.

Не се нервирам на играчите ми поради тяхната техника, а когато не намирисват страха. Смятам, че ние сме тим, който непрекъснато не усеща приближаващата заплаха. Искам да виждам отбор, който продължава да върви напред. Не желая да изпуснем късмет и незабавно да видя по какъв начин бранителите ни се оплакват, че сме пропуснали да вкараме гол. Това значи, че ние ще получим подобен. Не, ние би трябвало да работим като един тим. Трябва да се подобрим, когато сме напрегнат, тъй като знам, че не разполагам с отбор, който може постоянно да го понася. Това не е нашият метод, само че можем да се оправим по-добре, в сравнение с го вършим сега. Не можете да ми кажете, че манталитетът не може да бъде усъвършенстван или квалифициран, нямам доверие в това.

| praises team reaction in

— Official SSC Napoli (@en_sscnapoli)
Това, което се случи против Специя, ме вбеси, тъй като топката се удари в гредата, имахме петима играчи, гледащи топката, а Томазо Побега реагира по-бързо. Това е липса на увереност и е недопустимо. Наполи желае постоянно да е хубав, само че от време на време да си противен е положително нещо. Не можеш постоянно да си Брад Пит, с руса коса и сини очи. Понякога би трябвало да си противен, също като мен ", разяснява Гатузо след успеха с 2:1 над Удинезе.
Серия А 17 кръг, неделя 10 януари  Удинезе 1:2краен резулат  Наполи
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР