Наставникът на Наполи Дженаро Гатузо бе изключително щастлив след като

...
Наставникът на Наполи Дженаро Гатузо бе изключително щастлив след като
Коментари Харесай

Гатузо: Богът на футбола беше с нас

Наставникът на Наполи Дженаро Гатузо бе извънредно благополучен откакто завоюва първия си трофей в своята треньорска кариера. Той изведе своя отбор до успех в шампионата за Купата на Италия, след победа с дузпи над Ювентус. След срещата той съобщи, че Богът на футбола е бил на страната на неаполитанците довечера.

" Животът и футболът са ми дали доста, само че и аз съм им дал доста. Това ме направи мъж. В живота постоянно първо мислиш за фамилията си, тъй че това, което ми се случи е мъчно за приемане (б.р. неотдавна умря сестрата на Гатузо). Футболът за мен е пристрастеност, от която не мога да се откажа даже за секунда. Всеки, който се занимава с тази специалност, би трябвало да я почита, тъй като ние сме щастливци. Ядосвам се, когато не виждам тази пристрастеност у някой футболист. Не скърбя за нищо в кариерата си и се надявам тези футболисти да могат да кажат същото след време. Вярвам в Бога на футбола и считам, че когато правиш нещата вярно, жънеш това, което си посял ", съобщи Гатузо.

Следващата цел пред Наполи е класиране за Шампионската лига.

" Наше обвързване е да изиграем оставащите 12 мача в Серия " А " с нужния почит. Трябва да създадем всичко допустимо да реализираме нашата цел, не може да си мислим, че сме създали задоволително и да се откажем. Ще е мъчно, тъй като изоставаме съществено, само че би трябвало да създадем всичко допустимо ", добави експертът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР