Наставникът на Монтана Атанас Атанасов не остана никак доволен след

...
Наставникът на Монтана Атанас Атанасов не остана никак доволен след
Коментари Харесай

Атанасов: Ако има феърплей, Монтана ще оцелее

Наставникът на Монтана Атанас Атанасов не остана по никакъв начин удовлетворен след загуба от Ботев Враца с 0:1. Специалистът похвали своите играчи за старанието, макар че бяха с 10 индивида през цялото второ полувреме, само че и се изрече по–остро към основният арбитър, към който има съществени искания.

„ Загубихме първо от невъздържаното държание на Тони Тасев. Не можах да видя обстановката. Другото е по какъв начин се провокира тази обстановка. Наш състезател лежеше с кръв. Съдията не стопира играта. Същият човек ни свири в София против Славия. Имаше страшни нелепости, днеска е същото. Момчета вложиха се 10 индивида, имаха обстановки. Не мога да съм неудовлетворен. Ако желаят Монтана да я няма, да кажат. То не беше един, повторно. Мълчиш, мълчиш, това стана нетърпимо “.

„ Каза, че не го е докоснал. Не съм го гледал, не мога да кажа. Въпреки всичко това, е негова неточност. Това си е наш вътрешен проблем. Ще се борим, имаме още три мача. Играем порядъчен футбол, стараят се момчета и им благодаря, че с 10 индивида се бориха до края. В последна сметка – загуба “.

„ Не съумяха да ги изиграят. Имахме малко повече раздразнителност. Чисти обстановки, в които трябваше първи да отбележим гол. Старанието им е похвално “.

„ В оставащите три мача би трябвало да ги вземем. Ако другият фактор, нашият тим не е чак от толкоз висока класа, с поддръжката на други хора да има превес. Ако всичко е феърплей, а аз се колебая, нашият тим има късмет във всеки един мач до края “, съобщи Атанасов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР