Наставникът на Милан Винченцо Монтела се опита да убеди запалянковците,

...
Наставникът на Милан Винченцо Монтела се опита да убеди запалянковците,
Коментари Харесай

Монтела говори за преувеличени критики и поиска още време

Наставникът на Милан Винченцо Монтела се опита да убеди ентусиастите, че тимът се развива в вярна посока и е въпрос на време да заиграе на високо равнище. Независимо хвърлените над 200 млн. евро за прехвърляния, отборът от “Сан Сиро” е неоснователен на домашна сцена и е на десето място с негативна голова разлика.

“Когато нещата не вървят, всички са отговорни. Трябва да приемем рецензиите даже когато са преувеличени”, съобщи Монтела на конференция през днешния ден.

“Срещу Рома се доближихме до класата, от която се нуждаем, само че загубихме поради един рикошет - продължи треньорът. - Всичко си върви по проект като се изключи няколко загуби, за които аз поемам отговорност. Ако обаче не се беше стигнало до тях, щяхме да приказваме за това по какъв начин всичко е наред. През цялото време виждам по какъв начин равнището ни на игра се покачва, само че за това е нужно време. Разполагаме с футболисти, които имат опция и би трябвало да израстват. Това е една добра база за надграждане. Срещу Интер също се представихме добре. Можехме да стигнем и до позитивен резултат, което щеше да бъде искрата, която да задвижи идната крачка напред. Но това ще се случи - към този момент просто се нуждаем от огъня и би трябвало да сме задоволително положителни, с цел да го запалителен.”

@VMontella: " I am positive we are on the right track despite the defeats. We deserved at least a draw in #DerbyMilano " #ACMAEK
— AC Milan (@acmilan) October 18, 2017 Утре (четвъртък) “росонерите” одобряват АЕК в дуел от Лига Европа.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР