Наставникът на Милан Стефано Пиоли смята, че 75 точки ще

...
Наставникът на Милан Стефано Пиоли смята, че 75 точки ще
Коментари Харесай

Стефано Пиоли: Милан се нуждае от 16 точки в оставащите си 10 мача, за да се класира за Шампионска лига

Наставникът на Милан Стефано Пиоли счита, че 75 точки ще са задоволителни на неговия тим да се класира за Шампионската лига. За момента " росонерите " имат 59 извоювани пункта, което значи, че би трябвало да завоюват 16 точки в оставащите си 10 мача от сезона, с цел да реализиран въпросния актив. Те ще се опитат да прибавят на сметката си първите три от нужните точки още в утрешното си домакинство на Сампдория.

" Винаги сме приемали отговорността с огромни разбиране и религия. Настъпва решителен миг от сезона и всичко, което направихме, беше за да сме в това състояние в този момент. Всички мачове ще бъдат сложни и ще се наложи да дадем най-хубавото от себе си. Искаме да стигнем до края на сезона без съжаления, играейки за Милан. Ако можех, щях да дам отмора на всички, нуждаехме се от тази пауза. Петимата играчи, които останаха тук, са добре. Тези, които се върнаха от националните тимове, са в положително положение, като се изключи Браим Диас, който има проблеми и ще създадем оценка довечера. Утре няма да можем да разчитаме на Алесио Романьоли, Давиде Калабрия, Марио Манджукич, Рафаел Леао, Даниел Малдини и може би даже на Диас.

Напълно имаме вяра в това, което вършим. Нашият метод на работа включва успокоение и религия. Десет мача са доста, а конкуренцията ще бъде много сложна. Трябва да мислим за утрешния дуел. Той ще бъде значим и сложен. Ще се надигнем против тим, който е стимулиран и е воден от страховит треньор - Клаудио Раниери. Уважавам го, тъй като той е наставникът, който способства най-вече за моята треньорска кариера. Изтичащите контракти? Виждам успокоение в очите на Златан Ибрахимович, Хакан Чалханоолу и Джанлуиджи Донарума. Тяхното бъдеще е в този момент. Ситуацията може да се промени според дали се класираме за Шампионската лига, или не. Виждам огромни централизация и внимание измежду тях. Какъв актив ще ни стигне за ШЛ? Все още би трябвало да спечелим много точки. Може би 75 пункта ще са задоволителни, само че е мъчно да се вършат сходни сметки. Предстоят доста директни конфликти.

Представянето ни като домакини е доста по-слабо спрямо това като посетители. Точно по тази причина е значимо да се върнем към успехите на нашия стадион. Как е Ибра? Той е добре. Щастлив е от завръщането си в националния тим и е на наше разположение. Той дойде в доста положително положение и направи две тренировки на високо равнище. Всичко е наред с него. Откупуването на Фикайо Томори? Много сме удовлетворени от метода, по който се включи. Той е очарователно и усмихнато момче, което ни дава значими характерности. Трябва да продължим да се представяме добре, без да мислим за бъдещето. Необходимо е да се концентрираме върху утрешния мач, който ще бъде комплициран. Паузите лишават част от подготовката. Нека се фокусираме върху този дуел и по-късно ще мислим за бъдещето ", разяснява Пиоли на днешната си конференция.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР