Наставникът на Милан Стефано Пиоли се надява отборът му да

...
Наставникът на Милан Стефано Пиоли се надява отборът му да
Коментари Харесай

Пиоли: Очаквам да се представим силно срещу Наполи

Наставникът на Милан Стефано Пиоли се надява тимът му да играе мощно в утрешното дерби против Наполи на “Джузепе Меаца”.

“Трябва да надградим върху представянето си от мача с Ювентус, където показахме на какво сме способни. Наполи е мощен тим, който се бори за Скудетото. Ще се надигнем против стимулиран противник, който е воден от огромен треньор. Със сигурност обаче и на нас няма да ни липсва мотивация да дадем най-хубавото от себе си. Това ще е значим мач на нашия стадион против конкурент, който разполага с всичко. Трябва да имаме ясни хрумвания и да бъдем положителни, а не пасивни. Имам положително чувство за това, което вършим, тъй че чакам доста от тима и съм уверен, че ще се представим мощно.
#MilanNapoli’s pre-match press conference

Check out our App for Coach Pioli's thoughts on the San Siro clash

La conferenza stampa alla vigilia della sfida con il Napoli è disponibile sulla nostra App!

https://t.co/SWTea3GYoA #SempreMilan pic.twitter.com/v4OYHyfZxm
— AC Milan (@acmilan) November 22, 2019 Нужно е на първо място да преценяме риска, тъй като всяка топка може да се окаже решаваща. Срещу Юве ни липсваха централизация и увереност при позволения гол. Винаги би трябвало да играем и мислим като едно цяло. Отборът е стилен и обединен, като желае да излезе от този внимателен миг и да се изкачи в класирането допустимо най-бързо. През последните дни вложихме всичко в работата си, с цел да се подобрим. За нас всеки мач би трябвало да бъде повратна точка. Феновете постоянно са показвали своята поддръжка и знаем, че на следващия ден на стадиона ще има повече от 60 хиляди индивида, тъй че ще би трябвало да дадем 200% от себе си”, съобщи Пиоли на конференцията си преди мача. Серия А 13 кръг, събота 23 ноември  Милан 19:00предстои  Наполи
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР