Наставникът на Милан Стефано Пиоли предупреди, че с утрешния двубой

...
Наставникът на Милан Стефано Пиоли предупреди, че с утрешния двубой
Коментари Харесай

Пиоли: Започва решителен период за Милан

Наставникът на Милан Стефано Пиоли предизвести, че с утрешния дуел против Цървена Звезда от елиминациите на Лига Европа стартира съдбоносен интервал за тима както в този шампионат, по този начин и в Серия “А”.

“Щастливи сме да се върнем към мачовете в Европа. Отборът би трябвало да покаже същото предпочитание да продължи напред както беше против Рио Аве (в плейофите на шампионата - б.р.). Трябва да гледаме напред както го вършим постоянно. В спорта значимото е не какво си направил, а какво ще направиш. Искаме да стартираме добре, макар че знаем, че това е предизвикателство, което трае 180 минути. Изправяме се против противник, който господства в своето състезание. Трябва да бъдем смирени и да играем с убеждения. Нека мислим за на следващия ден, по-късно ще имаме време да се подготвим по-добре за дербито. Думите на Алесио Романьоли, че сме подценили Специя? Щеше да е притеснително, в случай че бяхме изгубили, играейки както прилича за Милан. В събота обаче не играхме на равнището на Милан. Нека в този момент да гледаме напред и да мислим за идващите мачове.
A challenging period awaits the Rossoneri
— Milan Reports (@MilanReports) Марио Манджукич? Той е огромен експерт и работи старателно. Той несъмнено е разполагаем и е подготвен да играе и на следващия ден. Да, Златан Ибахимович също ще попадне в групата, всички ще пътуват за Белград. Започва интервал с доста мачове. Всички те са значими, в това число и утрешният. Това ще бъде решителен интервал както в Серия “А”, по този начин и Лига Европа. Моя опит с играчи, чиято фамилия приключва на “-ич”? Харесвам ги доста, тъй като те работят старателно. Те са мощни и имат чудесни характери. Уважават те и ти споделят това, което мислят. Харесвам хората, които го вършат. Дали празният стадион ще ни даде преимущество? Съжаляваме за това, тъй като ни се желае да има почитатели. Тези на Цървена звезда щяха да изпълнят трибуните, само че и на нас ни липсва да чуваме публиката на стадиона. Съжалявам, че на следващия ден няма да има последователи на мача”, съобщи Пиоли на своята конференция.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР