Наставникът на Милан - Стефано Пиоли е категоричен, че слабата

...
Наставникът на Милан - Стефано Пиоли е категоричен, че слабата
Коментари Харесай

Стефано Пиоли: Играем за трофей и се изправяме срещу нашия голям съперник

Наставникът на Милан - Стефано Пиоли е безапелационен, че слабата форма на тима в последно време няма значение във връзка с утрешния конфликт с Интер за Суперкупата на Италия.

" Играем за трофей и се изправяме против нашия огромен противник, тъй че се нуждаем от ужасно показване. Мачът е значим и можем да спечелим още един трофей, което би дало поредност на нашия път. Знаем, че би трябвало да вдигнем летвата. Няма значение какво стана в Серия " А ", утрешният дуел е друг.

Така или другояче, сезонът не завършва на следващия ден. Мисля, че нещата към Милан постоянно са преувеличавани в добър или неприятен смисъл. Интер са мощен отбор и постоянно са ни създавали проблеми, само че ние си имаме личен проект. Като всеки тим, и те си имат слаби страни, само че няма да ги разгадавам.

Как толкоз млад тим да не е гладен за още триумфи? Можем да създадем единствено едно: да имаме повече качество. Без него е мъчно да печелиш мачове. Не става въпрос за това, че сме задоволени с към този момент постигнатото. Допускаме прекалено много голове и още веднъж би трябвало да се пазиме като едно цяло. Правим прекалено много неточности и би трябвало да се подобрим. Научил съм повече от отрицателния опит. Не считам, че това е тежък миг за Милан. Ще играем за още един трофей и явно успеха или загубата прави огромна разлика ", разяснява Пиоли на днешната си конференция.
 Завишени коефициенти от WINBET за резултат и голмайстори
Завишени коефициенти от WINBET за резултат и голмайстори

Милан против Интер спорят за Суперкупата на Италия за първи път от 12 години
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР