Наставникът на Милан Стефано Пиоли е категоричен, че неговият отбор

...
Наставникът на Милан Стефано Пиоли е категоричен, че неговият отбор
Коментари Харесай

Пиоли: Ние не сме Лестър, още сме в началото

Наставникът на Милан Стефано Пиоли е безапелационен, че неговият тим не е като шампионския Лестър от сезон 2015/16, защото той се намира към момента при започване на акцията.

“Мачът със Сампдория ще бъде сложен, тъй като те разполагат с няколко доста положителни играчи. Трябва да сме остри и тактически прецизни. Ще бъде прелестно да видя Антонио Кандрева и Клаудио Раниери още веднъж - другари вечно и противници единствено за 90 минути. Раниери беше доста значим треньор за мен и ми даде доста ясни хрумвания за това, с какво желая да се занимавам, когато прекратих кариерата си като футболист. Много му се удивлявам. Подкрепях неговия Лестър, когато завоюваха Премиър лийг. Това беше необикновено достижение. Дали сегашният Милан е като тогавашния Лестър? Не споделям, че достижението им в никакъв случай няма да бъде повторено, тъй като се случи и при купите на Верона и Сампдория, само че не преставам да предизвестявам, че ние сме още първоначално и би трябвало да мислим мач за мач.
Miss out on Coach Pioli's presser?
Here's what he had to say ahead of tomorrow night's game

Vi siete persi la conferenza del Mister?
Riviviamo i momenti salienti alla vigilia di
— AC Milan (@acmilan) Не можеш за постигнеш триумфи без саможертви. Изисквам от играчите си да бъдат непоколебими и да подхождат по този начин във всеки мач. Една от мощните ни страни е нашият баланс, а във футбола нормално клониш прекомерно доста в позитивна или отрицателна посока. Опитвам се да бъда пряк с всеки състезател. Когато приказваш от сърце, по-вероятно е хората да те послушат. Как убедих Златан Ибрахимович да преподпише? Казах му, че, имайки поради започнатото от нас, не беше вярно да го прекъсва още тогава. Също по този начин да намерения деликатно, тъй като аз, Паоло Малдини, Рики Масара и Иван Газидис щяхме да създадем всичко допустимо, с цел да го убедим. Много сме щастливи, че той е тук.

Йенс Петер Хауге има мощ и качество, като е доста образован и добър в обстановките един на един. Показва, че е в помощ за тима. Винаги съм бил уверен в качеството на тези футболисти. Все още нищо не сме спечелили, има още доста работа за извършване, само че сме гладни и желаеме да бъдем амбициозни”, съобщи Пиоли на конференцията си преди утрешния дуел.
Серия А 10 кръг, неделя 6 декември  Сампдория 21:45предстои  Милан
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР