Наставникът на Милан Дженаро Гатузо даде всичко от себе си,

...
Наставникът на Милан Дженаро Гатузо даде всичко от себе си,
Коментари Харесай

Гатузо повежда война за две звезди на Милан

Наставникът на Милан Дженаро Гатузо даде всичко от себе си, с цел да попречи на клуба да продаде двама от главните му състезатели – вратаря Джанлуиджи Донарума и крилото Хесус Хоакин Саенс-Сусо.

„ Росонерите”, които занапред би трябвало да научат какви наказания ще им наложи УЕФА поради Финансовия феърплей, към този момент започнаха работа по лятната си селекция. Според всички водещи издания на Апенините отборът към този момент има две сигурни нови попълнения – бранителят Иван Стринич от Сампдория и напускащия Наполи вратар Пепе Рейна. На този стадий има единствено клюки за друга договорка – за корейския национал Ки Сун-Йон от Суонси.

Остане ли отвън ШЛ, Милан продава Донарума

Тъкмо привличането на Рейна обаче алармира, че се готви разлъка с Донарума, който без подозрение е най-конвертируемият състезател на Милан. 19-годишният Джиджо попада в полезрението на отбори като Пари Сен Жермен и Реал Мадрид, а поради затрудненото финансово състояние „ росонерите” мъчно биха отказали великодушна оферта.

За Сусо пък от през вчерашния ден се приказва, че може да укрепи директен съперник като Наполи, който е подготвен да заплати вписаните в освобождаващата му уговорка 38 милиона евро. 24-годишният испанец съставлява забавна алтернатива още за Тотнъм и някогашния си отбор – Ливърпул.

Милан с подготвеност продава звезда на Наполи?

Гатузо е наясно с всичко това, по тази причина в прям разговор с клубната администрация е подчертал твърдо, че желае посочените играчи да останат непременно в тима и през идващия сезон. Наставникът, който към този момент подписа нов договор, има вяра, че „ росонерите” могат да станат по-добър отбор единствено в случай че задържат най-силните си футболисти.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР