Наставникът на Милан Дженаро Гатузо даде пресконференция, на която каза,

...
Наставникът на Милан Дженаро Гатузо даде пресконференция, на която каза,
Коментари Харесай

Гатузо: Чакам Бака да дойде с желание, мислим за Европа

Наставникът на Милан Дженаро Гатузо даде конференция, на която сподели, че се надявам, че Карлос Бака ще се завърне в тима с готовност. Освен това Рино съобщи, че чака клубът да бъде позволен до присъединяване в Лига Европа. Ето какво сподели международният първенец от 2006 година по разнообразни тематики:

За Шампионската лига: За мен е елементарно да кажа, че ние ще стигнем ШЛ, само че в действителност това е доста мъчно. През новия сезон би трябвало да намерим нужното успокоение, с цел да работим за реализиране на задачите.

За Карлос Бака: Клубът му сложи цена, само че в случай че не се стигне до договорка, той остава част от тима. Надявам се да се причисли към нас с готовност. Идва след добър сезон във Виляреал, където означи 18 гола. Ако желае, ще го накарам да се преоблече и да тренира. Ако остане с нас, би трябвало да прави това, което аз споделям, а не това, което той си мисли. Искам Андре Силва да бъде доста по-буден състезател. Това, което той направи през предишния сезон, не е задоволително. Кутроне знае какво може да даде на тима. За вратарите ще кажа, че е по-добре да имаме двама огромни, в сравнение с нито един подобен.

За Масимо Мирабели: Работим от заран до вечер, приказваме между тях, както би трябвало да бъде. Работим за положителното на Милан. Нека нещата се получат, а по-късно може да се объркат.

За Симоне Дзадза: Той има характерностите на Патрик Кутроне, който е с по-малко опит, само че е сходен. Към днешна дата сме добре с нападателите, всичко е тъкмо. Ако се махне някой, към този момент ще е друго.

За Никола Калинич: Откакто пристигна тук, страда. Контузии, проблеми, не е бил почтен с треньора си. Говорих с него, не е елементарно да си треньор. Грешка е, когато не си почтен със своя треньор.

За схемите: Започваме оттова, откъдето завършихме. Може би обаче би трябвало да се намерения за отбрана от трима. В средата на терена ще бъдат трима, а за останалото ще се наложи трансформация.

За проблемите в клуба: Слава Богу, откогато пристигнах тук, съм единствено старши треньор. От два дни към този момент съм добре, тъй като приказваме за футбол и упражняваме. Нервите и безпокойството минаха. Най-лошият миг беше, когато счупих телефона от диалози с Мирабели, той ме напрази поради това. Оставят децата и дамата и изцеждах батерията на телефона с Мирабели.

За Мондиал 2018: Нямаше потребност да вървя в Русия, с цел да следя играчи. Футболистите би трябвало да са функционални, не би трябвало да взимаме на кг, както сподели Мирабели. Тези, които идват, би трябвало да имат характерни характерности. Не приказвам единствено за техника и тактичност, а за човещина. Много хора подценяват характера, когато харчат 50-60 милиона евро.

За Ален Халилович: Виждам го като халф-крило. Франк Кесие? Какво значение има, той е с други характерности по отношение на Халилович.

За Джанлуиджи Буфон: Не мислех, че на 40 години може да продължиш да си решаваща фигура в прочут клуб като Пари Сен Жермен. Това е един от най-големите тимове в Европа. Помня като контузи неприятно своя тил през 2010 година, споделяха, че може би няма да играе повече, само че приказваме за вратар, който към момента пази.

За задачите: С всички наши проблеми… След 20 май бяхме всеки ден в офиса на Милан, разговаряхме с Фасоне, даже с Дейвди Ли. Говорихме за това, което би трябвало да създадем. Не сме говорили за цели, имаме други проблеми. Близо 50 дни не виждах играчите. На 19 юли би трябвало да забележим решението за нашето присъединяване в Европа. Мислим за Европа, а в случай че не играем там, ще създадем оценка на други тласъци. Чувствам напрежение, само че това не ме плаши.

За вероятните покупки: Искаме да имаме други възможности по фланговете. Ще забележим какво ще се случи на трансферния пазар.

За последните 50 дни: Винаги споделям истината. През тези 50 дни не ми беше елементарно, само че съм привикнал с това. Чух доста клюки и неща през това време - че играчите ще изоставен и така нататък До през днешния ден никой не е пристигнал да ми каже, че желае да си върви. Може би приказват с сътрудници, само че аз не приказвам с сътрудници.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР