Наставникът на Маритимо -Даниел Рамош даде интервю за колегите от

...
Наставникът на Маритимо -Даниел Рамош даде интервю за колегите от
Коментари Харесай

Треньорът на Маритимо: Ботев заслужава уважението ни, през лятото привлякохме 12 нови футболисти

Наставникът на Маритимо -Даниел Рамош даде изявление за сътрудниците от " Дарик Радио " няколко дни преди конфликтът на водения от него отбор с Ботев (Пд) на бургаския стадион " Лазур ".

Специалистът отдаде дължимото на " канарите ", само че красноречиво съобщи, че задачата пред португалският клуб е класиране за групите на Лига Европа.

" Ботев има един добър тим и го показва много в мачовете против Бейтар. Игра добре на открито, а след това довърши започнатото у дома. Продължи напред, без проблеми, против един добър тим, какъвто е Бейтар. Ние към този момент проучваме играта на Ботев и виждаме, че имат много положителни самостоятелни качества ".

" Като колектив също демонстрират това високо ниво. От това, което виждаме, ние би трябвало да имаме огромно почитание към противника. Чака ни една една завързана елиминация ".

" Нашата цел в Лига Европа е да влезем в груповата фаза. Това търсим и би трябвало да го гоним от тази елиминация. Надявам се да реализираме влизане в групите на шампионата ".

" 12 футболисти си отидоха, 12 нови пристигнаха. На процедура имаме нова действителност в клуба. Много от новите идват от други шампионати и би трябвало да се приспособяват ".

 Президентът на Ботев: Нямаше по какъв начин да не ни се получат нещата
Президентът на Ботев: Нямаше по какъв начин да не ни се получат нещата

" Забраниха вмешателството в съблекалнята ", съобщи Ангел Палийски
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР