Наставникът на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник заяви, че всички играчи

...
Наставникът на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник заяви, че всички играчи
Коментари Харесай

Рангник: В Мадрид видяхме какво не трябва да правим

Наставникът на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник съобщи, че всички играчи са на линия за утрешния конфликт от 1/8-финалите в Шампионската лига против. Двата отбора приключиха наедно 1:1 в първия дуел, а на следващия ден ще би трябвало да решат крайния победител. Германецът ще може да разчита на всички свои играчи, в това число, който е дал негативен тест през вчерашния ден и през днешния ден може да тренира с отбора.
 Фернандеш може да играе против Атлетико, Шоу и Мактоминей също са на линия Фернандеш може да играе против Атлетико, Шоу и Мактоминей също са на линия
“Всички играчи са разполагаем. Тестът на през вчерашния ден бе негативен и през днешния ден може да тренира с тима. Единствено е под въпрос, през вчерашния ден тренира с нас, само че ще забележим през днешния ден по какъв начин ще са нещата с него. Не се тормозя, че не се е възстановил, той постоянно се е грижел добре за тялото си. Ще забележим дали ще успее да вкара три гола още веднъж. Срещу се показа добре, дори доста добре и се надяваме да го направи още веднъж на следващия ден. Но не става дума единствено за него, а за целият отбор. В видяхме какво не би трябвало да вършим. Утрешният мач е съдбоносен за нас. Искаме да победим и да стигнем допустимо на първо време, само че с цел да продължим, би трябвало да се представим добре ”, съобщи Рангник.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР