Наставникът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг заяви, че ще

...
Наставникът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг заяви, че ще
Коментари Харесай

Ерик тен Хаг: Разполагаме с добри играчи, трябва да изградим отбор

Наставникът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг съобщи, че ще му е належащо време, преди да накара възпитаниците си да играят по метода, по който той желае.

Нидерландският експерт се наслаждения на желан старт отпред на Манчестър Юнайтед в предсезонната подготовка, откакто с 4:0 в тайландската столица Банкок.

„ Знам, че разполагаме с положителни играчи, в този момент би трябвало да изградим тим. Щастлив съм от първия мач. Ще отнеме доста време преди тимът да заиграе по метода, по който желая. Видях доста неточности през днешния ден. Нека бъдем почтени, Ливърпул играе с три отбора, не бяха с най-силното си на терена. Не би трябвало да надценяваме този резултат, само че въпреки всичко видях някои положителни неща. Разполагаме с доста креативност и скорост в предни позиции. Както към този момент споделих, имаме капацитет. Мисля, че това беше тим със страховит дух и знаем, че едвам в този момент започваме. Направихме някои неточности в пресата, само че и създадохме няколко положения, пресирайки “, разяснява новият управител на Юнайтед за клубната телевизия.

По този метод Тен Хаг и компания започнаха със самочувствие предсезонното си турне в Азия, като в този момент ще се насочат към Австралия, където ги чакат контроли с локалния Мелбърн Виктори (15 юли), Кристъл Палас (19 юли) и Астън Вила (23 юли).
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР