Наставникът на Лудогорец Валдас Дамбраускас говори след успеха на орлите

...
Наставникът на Лудогорец Валдас Дамбраускас говори след успеха на орлите
Коментари Харесай

Дамбраускас: Всички ще кажат, че сме топ отбор - то си е така

Наставникът на Лудогорец Валдас Дамбраускас приказва след триумфа на " орлите " с 4:1 над Берое в Стара Загора. Специалистът призна, че би трябвало да работи за отстраняването на разпределяне, което се появявало в отбора му след всеки ранен гол.

" Щастлив съм за точките, само че има и други позитивни неща. Започнахме с много напрежение, вкарахме гол, във втората половина на първото полувреме отново се сринахме, започнахме да мислим като че ли доста за класирането. Трябва да работим доста. Берое и Арда са измежду най-хубавите тимове в групата, против ЦСКА не допуснахме положения, само че видяхте по какъв начин беше против Берое.

След 4:1 всички ще кажат, че сме топ тим - и е по този начин, видяхме по какъв начин си подавахме, видяхте по какъв начин играем, когато сме съсредоточени. Видяхте и дълбочината в нашия състав, която е значима. Има напрежение от приближаващата се купа, има, несъмнено. Трябва обаче да подходим по друг метод, това не е напрежение, което да убие нашата успеваемост. За футболистите би трябвало да е чест, че играят в подобен тим и да се любуват. Винаги вкарваме и вместо да се отпуснем, почваме да пазим резултата, би трябвало да подобрим този съставен елемент в играта ни. Искаме да играем убеденост, с цел да знаем, че можем да играем против всеки тим. Не желая да разясня съдийството, постоянно се пробвам да си спомня, че те са хора, които могат да бъркат. Може би е имало някой по-лек фаул, само че това не е моя работа. Нека съдийската комисия проучва грешката, споделих към този момент, че съдиите също са хора. Когато се вкара ВАР, грешките ще намалеят ", съобщи Валдас Дамбраускас. efbet Лига 20 кръг, неделя 7 март  Берое 1:4краен резулат  Лудогорец
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР