Наставникът на Лудогорец Валдас Дамбраускас говори след победата с 2:0

...
Наставникът на Лудогорец Валдас Дамбраускас говори след победата с 2:0
Коментари Харесай

Дамбраускас: Най-важното е, че успяхме да реагираме след разочарованието срещу ЦСКА

Наставникът на Лудогорец Валдас Дамбраускас приказва след успеха с 2:0 като посетител на Ботев Пловдив в мач от последния 26-ти кръг на постоянния сезон в efbet Лига. Според него второто полувреме е било извънредно мъчно за разградчани, само че макар изгубените топки в центъра, точно оттова е пристигнал пробивът в защитата на "канарчетата ".

"На някои им влияеше повече, на други по-малко какво се случи в мача на Националния стадион сред ЦСКА 1948 и Локо Пловдив. Винаги е доста значимо да се концентрираме. През втората част нашият противник направи много сложна задачата ни. Трябваше да запазим фокус. Бих желал да подобрим малко своите дейности. Понякога губехме прекалено много топката през центръра. Искам да поздравя играчите си, че поеха опасности. В един от тези моменти, когато губехме през средата, ни донесе триумф ", стартира той.

"Винаги е мъчно против съпенрик, който е проведен толкоз добре. Трябва да ги поздравим за метода, по който играха. Бяха много рискови. Показахме добра организицаия в предпазен проект и би трябвало да останем пределно съсредоточени. Не желая да приветствам някой съответно ", продължи мисълта си експертът.

"Най-важното е, че успяхме да реагираме след разочарованието против ЦСКА. Увереността, която демонстрираме в последните няколко срещи няма да ни докара до някакви непознати небеса, тъй като би трябвало да се подобряваме. Може би не вкарахме колкото ни се искаше през днешния ден, само че откогато станах треньор на Лудогорец, няма мач, в който да не сме вкарали. Затова постоянно знаем, че в случай че запазим суха мрежа, ще спечелим. Винаги вкарваме. Мислим само за идната среща ", добави още старши треньорът на "орлите ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР