Наставникът на Лудогорец Валдас Дамбраускас говори след победата с 2:1

...
Наставникът на Лудогорец Валдас Дамбраускас говори след победата с 2:1
Коментари Харесай

Дамбраускас: Не успях да мотивирам добре отбора, отървахме се

Наставникът на Лудогорец Валдас Дамбраускас приказва след успеха с 2:1 над Царско село в шампионата за Купата на България. Специалистът съобщи, че " орлите " са се отървали от равнене в края на мача.

" Типичен мач за Купата. Тази седмица е сложна, ще има доста страсти. През първото полувреме контролирахме мача, вкарахме два гола. През втората част не се справихме чак толкоз добре, само че бих поздравил Царско село, тъй като отговорих. Не съумях да стимулирам добре тима, да го провеждам, отчаян съм в това отношение.

Когато водиш с 2:0, вторият гол падна елементарно за нас, някак се отпускаш. Тези мисли дойдат ли, става мъчно. Отървахме се най-после, този мач висеше на косъм да влезем в продължение. Днес успяхме да ротираме състава. Единственото отчаяние е контузията на Антон Недялков, а тя можеше да бъде предотвратена. И на полувремето споделих, че няма метод Царско село да не отговори. Имаха още 45 минути. Не искахме да играем продължения.

През второто полувреме те желаеха повече гола от нас, това е неприемливо. В момента се ревизира контузията на Недялков. Трябва да сме съсредоточени, да не се отпускаме. Показахме в няколко мача, че когато водим в резултата, можем да играем доста добре. Отпуснем ли се, идват проблемите, а това е неприемливо. Вандерсон е значим футболист за нас, това е нещо положително. Не е елементарно да се върне след толкоз тежка контузия, поисквам му да бъде здрав. Вярвам, че до края на сезона той ще бъде с голямо значение за нас ", сподели Дамбраускас.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР