Наставникът на Лудогорец Стойчо Стоев остана доволен от представянето на

...
Наставникът на Лудогорец Стойчо Стоев остана доволен от представянето на
Коментари Харесай

Стоев: Съперникът в ШЛ е много тежък

Наставникът на Лудогорец Стойчо Стоев остана удовлетворен от представянето на тима при триумфа над Триглав с 4:0. Треньорът похвали желанието на футболистите си, с което са влезнали в мача, а също по този начин, че неговите играчи играеха по-бързо и непосредствено.

Специалистът подчертава, че противникът на „ орлите” в първи кръг от квалификацииите на Шампионска лига – Ференцварош, е задоволително тежък и отхвърли да разяснява евентуалния втори конкурент на първенеца на България във идващия стадий.

Лудогорец започва стихийно контролите в Австрия

„ Първите ми усещания са разнопосочни. Имахме хубави моменти, които бяха повече. Хареса ми най-много, че имаше експедитивност в офанзивата ни, повече скорост. Не на всички места бяха с добър свършек, само че се стараеха. В интерес на истината първото полувреме създадохме повече положения, а второто вкарахме голове. Сега сме в интервал на подготовка, че е прекомерно рано да се приказва нещо по-конкретно. В идващите контроли се надявам да се развием като метод на игра, с цел да бъда по-конкретен в отговорите си”, стартира Стоев пред DIEMA SPORT.

„ Давам късмет на всички играчи и ще продължа да им давам, само че някъде ще стартира да съединявам и състав за мачовете, които ни предстоят. Хубавото е, че това, което виждам на този стадий ми дава повече позитиви от старанието на футболистите”, продължи треньорът.

„ Постепенно новите се интегрират. Икоко физически не е квалифициран, с цел да го употребявам по-дълго време. Дан Битон последователно съумява да се оправя и другите го одобряват. Мавис Чибота имаше лек проблем и ми се желае събота да играе. Не мога да ви кажа нищо съответно за нови футболисти”, разяснява експертът.

„ Тежък противник е Ференцварош. Гледайки противниците, от три мощни тима – два се срещнаха. Няма по какъв начин да го променим и е значимо да се подготвим добре, защото е сериозен тим. Гледах към този момент един мач на запис. Нека не бързаме за втория кръг, защото първите ни насоки са да отстраним Ференцварош. Това ни е мачът, върху който сме фокусирани”, приключи Стойчо Стоев пред DIEMA SPORT.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР