Наставникът на Лудогорец Станислав Генчев обяви, че е доволен от

...
Наставникът на Лудогорец Станислав Генчев обяви, че е доволен от
Коментари Харесай

Генчев отчете рекордно количество изпуснати положения, прицели се в скалпа на Антверп

Наставникът на Лудогорец Станислав Генчев разгласи, че е удовлетворен от трите точки против Ботев (Враца) (2:1), само че не и от изпуснатите към десетина чисти положения, които лишиха отбора от по-изразителен триумф.

“Доволни сме от трите точки. Единственото, за което съжаляваме, е, че създадохме много чисти положения, които не успяхме да осъществяваме. Днес е един от мачовете, в които създадохме най-вече положения. Трябва да се осъществят, тъй като в други срещи няма да имаме толкоз. Особено в евротурнирите, където няма да имаме толкоз.

Целта постоянно е една - купата и купата на България. Увереност има. Победата ни бе значима да си върнем самочувствието.

Всеки един мач изилзаме за победа. Надявам се да спечелим трите точки против Антверп. Срещу Тотнъм бе много несполучлив мач за нас. Сега сме изиграли две срещи и се надявам футболистите да са си възвърнали формата и да се поздравим с победа”, сподели Генчев във връзка идното посещение на орлите в Белгия в мач от петия кръг в груповата фаза на Лига Европа. efbet Лига 14 кръг, неделя 29 ноември  Лудогорец 2:1краен резулат  Ботев (Враца)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР