Наставникът на Лудогорец Павел Върба заяви, че е доволен от

...
Наставникът на Лудогорец Павел Върба заяви, че е доволен от
Коментари Харесай

Павел Върба: Не е зле да не загубиш от ЦСКА

Наставникът на Лудогорец Павел Върба съобщи, че е удовлетворен от равенството 1:1 с ЦСКА-София на стадион " Българска войска ". Домакините удариха три греди и бяха по-активни през по-голямата част от мача.

" Не започнахме добре мача. ЦСКА имаше три благоприятни условия, в които можеше да вкара гол. След това мачът продължи на приливи и отливи, като имаха положителни благоприятни условия и двата отбора. Жалко, че получихме първи гол, само че радостното е, че незабавно успяхме да изравним след статично състояние.
Не е зле да не загубиш от ЦСКА на техния стадион. Мисля, че равенството е добре пристигнало за нас. Продължаваме да сме без загуба в шампионата, което е значимо за нас ", показа Върба.

 ЦСКА-София смачка Лудогорец, само че три греди оставиха " алените " зад Левски (видео) " Не считам, че не сме играли за триумф. Първо играхме против ЦСКА, на който мястото е сред първите два-три тима. Играхме интензивно, а не пасивно в този мач. Клаудиу Кешерю е контузен, само че това е част от футбола. Знаем, че търсим център нападател. Това не е загадка за никой. Не мисля, че Чибота игра добре и в двата мача, които го ползвахме на върха на офанзивата. Смятам, че се оправи добре.
Доволен съм, че бихме 6:1 Локомотив (Пловдив), а през днешния ден направихме 1:1 с ЦСКА. Относно измененията в идващите два мача, ще ги видите в сряда ", добави Върба.
efbet Лига 29 кръг, неделя 5 юли  ЦСКА-София 1:1краен резулат  Лудогорец
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР