Наставникът на Лудогорец Павел Върба говори пред медиите за началото

...
Наставникът на Лудогорец Павел Върба говори пред медиите за началото
Коментари Харесай

Върба: Целите са ясни - титла и Шампионска лига

Наставникът на Лудогорец Павел Върба приказва пред медиите за началото на подготовката за новия сезон. Специалистът сподели, че главните цели на отбора през идния шампионат не се разграничават изключително от предните години - продобиване на поредна шампионска купа и влизане в групите на Шампионската лига.

“Целите са както всяка година - да станем първенец и да влезем в групите на Шампионската лига. Знаете, че има някои прехвърляния, само че като цяло ще разчитаме на тези, които са сега в клуба и ще има може би и още нови попълнения. Надявам се играчите, които притеглим да усилят конкуренцията и класата”, сподели Върба.

“Ситуацията за младите футболисти постоянно е малко по-трудна, само че някои от гениите ще получават шансове за изява. Нямаме такова време както друга година и ще изхождаме от мачовете, които изиграхме и ще разчитаме на това, което практикувахме като цяло”.

Върба съобщи, че все още има двама нови футболисти - Алекс Сантана, който бе притеглен от Ботафого и Доминик Янков, който се завръща в състава, откакто последно бе чартърен в Ботев (Враца).

“Кешерю към този момент е здрав, Икоко също. Дойдоха двама нови играчи, а ще дойдат и още. В Лудогорец никой няма несъмнено място на терена, тъй че всеки се бори за позицията си. Трябва да реализираме резултати, при които да сме удовлетворени. ЦСКА-София направиха много прехвърляния, което може би ни подсказва, че ще са ни главен съперник. Условията при нас са такива, че няма защо да се борим с изключение на за първото място. Никъде в България няма такава база за подготовка, каквато имаме ние, по тази причина няма да вървим другаде на лагер”, сподели още Върба.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР