Наставникът на Лудогорец Павел Върба даде виртуална пресконференция преди срещата

...
Наставникът на Лудогорец Павел Върба даде виртуална пресконференция преди срещата
Коментари Харесай

Павел Върба: Надявам се след мача с Берое да сме първи в класирането

Наставникът на Лудогорец Павел Върба даде виртуална конференция преди срещата от 7-мия кръг на efbet Лига на отбора му против Берое. Чешкият експерт разяснява и последния конфликт на разградчани против ЦСКА, приключил 2:2, в който той не води тима, заради здравословни проблеми. Негов заместител против " алените " бе Станислав Генчев.

" Чувствам се добре, здрав съм. Всичко е наред за момента и се надявам здравословно да съм добре ", стартира Върба.

" За някого може би е изненада, че Берое води в класирането, Аз обаче ги следих и през предишния сезон. Това е един от най-добре проведените тимове. Започнаха добре сезона, направиха положителни мачове, имат положителни офанзивни футболисти. Резултатите им са такива, тъй като работят вярно. За мен това е предстоящо ".

" Имаме някои проблеми, през вчерашния ден Анисе се контузи на тренировката. От друга страна, имаме задоволително играчи и време да се възстановим за мача в четвъртък, тъй че не мисля, че някой би трябвало да бъде непокътнат ".

Върба разяснява и дуела, на който самият той липсваше край тъчлинията, поради здравословни проблеми - против ЦСКА: " Мачът с ЦСКА го претърпях. В този мач се срещнаха два доста мощни тима. След мача и двата тима можеха да съжаляват и да настояват, че са можели да завоюват. Ние имахме шанса да отбележим първи гол, по-късно бяхме под напън от страна на съперника. После пък успяхме да отбележим изравнителен гол. През моя взор, мачът беше задоволително забавен и явно бе за всички, че се срещнаха два мощни тима, които играха забавен за публиката футбол ".

" Не ми харесва това, че последно време получаваме доста голове от статични положения. Повечето мачове игрово стоим добре и е тъпо, че от статични обстановки получаваме попадения. В отбрана бяхме задоволително твърди, само че това, което имах да споделям, съм го споделил на футболистите. Както в защита стояхме добре, и във фаза офанзива също имахме положения в тази среща. Според мен този резултата е обективен, защото и ЦСКА имаха своите благоприятни условия, тъй че законосъобразен резултат ", продължи експертът.

" Сами виждате, че Доминик Янков във всеки идващ мач върви все по-нагоре. Той е млад, перспективен футболист за нашия клуб. Показа го както на мачовете, по този начин и на тренировките и по тази причина получава моето доверие ", добави Павел Върба.

" Берое е доста проведен тим. Често сменя групировката си по отношение на съперника. Знаем какво ни чака на следващия ден. Добре квалифициран тим са, само че мисля, че нашите играчи също са готови. Очаква ни сложен мач, който ще бъде забавен за феновете. В четвъртък ни чака най-важният мач за сезона. Имаме задоволително време да се подготвим за четвъртък. Знаете какви са упоритостите в Разград - уповавам се на следващия ден да бъдем първи в класирането”, приключи старши-треньорът на Лудогорец.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР