Наставникът на Лудогорец Пауло Аутори бе бесен след поредното арогантно

...
Наставникът на Лудогорец Пауло Аутори бе бесен след поредното арогантно
Коментари Харесай

Аутори беснее: не е доволен от играчите и скочи на феновете

Наставникът на Лудогорец Пауло Аутори бе гневен след следващото надменно държание на футболистите си, които по извънредно доверчив метод изпуснаха успеха против Зрински в среща-реванш от третия прелиминарен кръг на ЛЕ. Орлите отстраниха своя противник, само че в днешния дуел изпуснаха с лека ръка куп положения, а в заключителните секунди безусловно подариха гол на противника за крайното 1:1.

“Поздравявам играчите за продължаването, само че не съм удовлетворен и те го знаят. За да се завоюва мач с повече голове, би трябвало да вкарваме голове. Трябва да научим урока, че почитателите на Зрински ги поддържат до последно. Нашите почитатели също ни поддържат. Урокът, който би трябвало да научим, е, че доста надменно не оцнихме успеха. Днес не я оценихме. Това е урок, който освен футболистите, само че и хората отвън терена би трябвало да го научат. Класирахме се, само че това не е задоволително. Лудогорец като клуб би трябвало да се научи да прави оценка дребните победи.

Всички би трябвало да схванат, че дребните победи са най-важни. Поздравления за играчите! Вярвам в тях, само че не съм удовлетворен по какъв начин се показаха на терена. Не можем да разрешаваме една победа да ни се изплъзва по този метод. Играхме, създадохме доста обстановки, можехме да спечелим с 2-3 гола разлика, а най-после подарихме едно състояние на тях.

След мача с Локомотив ги поздравих, само че през днешния ден нещата не бяха добре. Има доста какво да учим”, разяснява Аутори.

След това той даде ново изявление, в което добави: “Арогантни сме, само че не футболистите. Искаше ми се почитателите да ни поддържат повече, даже когато побеждаваме с 1:0. За злощастие това не го усетих, когато победихме вкъщи.”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР