Наставникът на Лудогорец на Стойчо Стоев беше доволен от успеха

...
Наставникът на Лудогорец на Стойчо Стоев беше доволен от успеха
Коментари Харесай

Стойчо Стоев: Очаквах повече от Ботев, тези пет точки дават спокойствие

Наставникът на Лудогорец на Стойчо Стоев беше удовлетворен от триумфа с 3:0 над Ботев (Пловдив), която усили преднината на пет точки пред втория ЦСКА-София.

" Първото полувреме играхме с въодушевление. Създадохме много остри офанзива. Целта беше за създадем повече. Очаквах по-труден мач, защото Ботев е уравновесен тим. Явно си имаха едно на разум поради полуфинала за Купата другата седмица. Първото ни затрудниха, само че успяхме да вкараме два гола и си взехме решение нещата. Второто просто беше продължение на първото, само че по-скоро задържахме топката и имахме по-малко заостреност в офанзивата, защото 2:0 е засищащ резултат, само че най-после вкарахме трети гол. Заслужена победа.

Определено съм удовлетворен, че вкарахме пет гола в последните ни два мача. Всеки футболист, когато пропуща и не побеждава да не се усеща убеден. Целта е да си възвърнат тази убеденост, която бяха по-загубили. Донякъде вкарват успокоение тези пет точки преднина, само че ни чакат тежки мачове. Имаме три гостувания, които няма да са лесни. Всичко зависи от нас. Трябва да ги изиграем на равнище, с цел да бъдем умерено, само че в този момент не сме. Играчите ми могат повече. Това не са празни думи от моя страна, като се надявам да покажат повече. Във всеки мач тези неща, които могат би трябвало да ги демонстрират във всеки мач ", показа Стоев. Първа лига 4 кръг, събота 20 април  Лудогорец 3:0краен резулат  Ботев (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР