Наставникът на Лудогорец Ивайло Петев говори след поражението с 1:4

...
Наставникът на Лудогорец Ивайло Петев говори след поражението с 1:4
Коментари Харесай

Петев: Трябва да насочим усилия към първенството и ЛК

Наставникът на Лудогорец Ивайло Петев приказва след провалянето с 1:4 от Аякс в плейофите от Лига Европа. Бившият народен селекционер призна, че тимът му би трябвало да насочи напъните си към родния шампионат и Лигата на конференциите.

" Да, естествено, споделям мнението, че това е конфликт с действителността. Допуснахме три гола, това е немислимо против тим като Аякс. През второто полувреме не можем да се срамим от държанието си, само че първите три гола бяха неприемливи. През второто полувреме направихме ротации в състава и създадохме положения за гол. Там, където сме се класирали, е действително, би трябвало да насочим напъните си към шампионата и Лигата на конференциите. 

Бяхме плахи през първото полувреме, бяхме неубедителни, нерешителни в избрани моменти. Не е прелестно по този метод да допуснеш три гола. Трябваше да променим много неща, да играем по този начин, както можем, с измененията втората част, включиха се всички с възторг, имахме много обстановки, само че за жал единствено един гол. В Амстердам би трябвало да изглеждаме както бяхме през втората част, футбол се играе без боязън и почит. Не мисля, че сгъстеният цикъл ни е попречил ", сподели Ивайло Петев след провалянето в Разград, предава Спортал. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР