Наставникът на Лудогорец Димитър Димитров коментира, че настройката преди четвъртфинала

...
Наставникът на Лудогорец Димитър Димитров коментира, че настройката преди четвъртфинала
Коментари Харесай

Херо преди ЦСКА: Настройката сега е различна

Наставникът на Лудогорец Димитър Димитров разяснява, че настройката преди четвъртфинала за Купата на България с ЦСКА е друга по отношение на предходния мач сред двата състава за състезание. Тогава „ алените “ победиха с 2:1.

Херо бе отличен за треньор номер 1 на месец октомври, като приказва за всички злободневни тематики към клуба на особено проведения брифинг. Лудогорец бе отличен за тим номер 1.

„ Изборът ме ласкае, това е оценка за цялостното показване на клуба. Награда е за играчите, които творят на терена “, стартира Димитров.

„ През идната година ни предстоят доста съществени борби. Трябва да пазиме купата на България. Идва и огромният мач с Милан. Това ще е голяма страст. Отбор, който е печелил десетки трофеи и купи. Това е голямо предизвикателство за нашите футболисти. Огромна чест за нас е да докараме подобен клуб като у нас. Ще се опитаме да се противопоставим достойно”, разяснява още бургазлията.

Запитан за идния мач с ЦСКА от четвъртфиналите за Купата, Херо сподели: „ Може би настройката е по-различна в този момент, страстта е по-различна. Очакваме физически да сме в по-добро положение в този момент. Преди знаете, че влязохме в този мач в доста тежка седмица – Левски, Брага и по-късно ЦСКА. Нямахме време за възобновяване. Надявам се да сме в по-добро положение, с цел да може да се противопоставим на добър тим, какъвто е в този момент ЦСКА “.

„ Когато дойдох споделих, че не желая да трансформирам нищо в стила на игра на Лудогорец. Но несъмнено ми се желае да трансформира някои неща в играта ни в отбрана, имайки поради манталитета на бразилците, които мислят извънредно за играта в офанзива. Когато има такива условия, се получават някои противоборства, получава се някакви изявления, само че връзките мисля, че са естествени и бих споделил положителни “.

„ Имаме проект. Нашата подготовка ще бъде в Анталия. Имаме вее уредени контроли. На 4 февруари се прибираме и по-късно ще се готвим у нас. Мисля, че скоро ще научите противниците ни за контролите “, добави експертът.

„ До мача с Милан има много време. Има късмет да подобрят формата си. Направиха голяма селекция за 200 милиона евро. Но нещата там не се получават. Дано да е по този начин до мача им с нас. Радвам се за жребия. Милан е любимец, само че аз мисля, че сме се потвърдили през годините. Надявам се да покажем такава игра, че да изненадаме цяла Европа”, разяснява още Херо.

„ Футболистите ни имат самочувствие. Видях страстта им при жребия, искрата в очите. Те са подготвени да се опълчват на този сериозен противник. Играчите имат вяра, че могат да създадат нещо голямо”, добави Димитров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР