Наставникът на Лудогорец Димитър Димитров - Херо беше гост в

...
Наставникът на Лудогорец Димитър Димитров - Херо беше гост в
Коментари Харесай

Димитър Димитров: Искам максимума от мачовете с Брага и ЦСКА

Наставникът на Лудогорец Димитър Димитров - Херо беше посетител в предаването "Домът на футбола " в ефира на DIEMA SPORT. Той разяснява настоящи тематики свързани с отбора.

"Аз съм сменил много тимове, бързо свиквам и се аклиматизирам, оптимално бързо привикнах с Лудогорец. Не мога да разясня, че съм го трансформирал, в Лига Европа съм се опитал против съответните съперници да играем по друг метод, с оглед да се възползваме от слабостите, които има всеки един тим, както и да обезвреждаме мощните им страни. В избрани моменти и шансът беше с нас ", разяснява Димитров.

"Трудно ми е да разясня личната си работа, веселя се от резултатите на отбора, имаме някакви цели и откакто ги осъществим ще съм удовлетворен и благополучен. Не е имало специфична тръпка против Левски, в случай че визирате страстта ми беше против реакцията на съдията, аз по-късно се извиних. Подходих непрофесионално в този миг. Не знам по какъв начин съм изглеждал, безрезервен и съсредоточен съм в работата си, с помощта на футболистите, на всеотдайността им, мачът се оказа нетолкова сложен, почитам Левски, както и всеки един противник ", добави наставникът на Лудогорец.

"След съвсем 3 години в Казахстан не съм бил гонен, от време на време може да има такава страст, съдията не реагира съответно и вярно, доста се забави. Когато съм отговорен, постоянно се оправдавам. Ако съм почтен, не го върша ", добави той.

"Започнахме без Кешеру, подхотих по този начин, че качествата на бранителите на Левски с по-динамичен нападател ще ни е по-лесно, съумяхме рано да вкараме гол, след това се получи по-лесно. Опитахме се без изразен централен нападател, с въртенето на тримата нападатели начело, се получи. Това, че Левски играе по един и същи метод, това е реалност, те играят извънредно дисциплинирано и прибрани в отбрана, гледали сме ги доста пъти, няма да ги разясня, те си имат спортно-техническо управление ", сподели още Димитров във връзка дуела с Левски извоюван от Лудогорец с 2:0 в дуел от 14-ия кръг.

"Представял съм си някои нюанси, в случай че има триумфи това ще се дължи на качествата на футболистите, в случай че има загуби щях аз да съм отговорен, в мачовете от Лига Европа рискувах с другите схеми, в случай че нещо е вярно, го върша с целия риск, който носи това. Не желая да разясня работата си ", сподели Димитров.

"Това е перфектото място за работа, има опция за изява, би трябвало да има такива условия освен в Разград, а и насвякъде в България. Работих в клубове, където имаше проблеми, не сме взимали заплати от време на време 7 месеца, човек бързо привиква с хубавото, не мога да не помни в какви тимове съм работил, веселя се, че в този момент мога да работя в напълно друг клуб ", сподели Херо във връзка работата си в Лудогорец.

"Опитвам се да се трансформирам, пробвам се да бъда по-мек и другарски надъхан към футболистите, бил съм упорит в работата си, в случай че потегли да бъда оптимално придирчив и в този момент и дисциплинираност, в действителност ще има катаклизми, пробвам се да бъда по-гъвкав ".

"Мачовете с Брага и ЦСКА са значими, желая максимума и в двете срещи, ще покаже времето дали ще се случи. Имам почит към всеки, не се опасявам от нито един съперник, без значение дали вкъщи или като посетител. Надявам се да спечелим срещата и да не се отрази неналичието ми на скамейката. Има футболисти, които желая да привлека в Лудогорец, само че те си имат договорни връзки. Не ги разделям на българи и чужденци, който има качества за Лудогорец има късмет. За постове няма да разясня, всеки един тим има потребност от ободряване в даден интервал ", добави наставникът на Лудогорец.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР