Наставникът на Лудогорец Димитър Димитров-Херо бе изключително доволен от победата

...
Наставникът на Лудогорец Димитър Димитров-Херо бе изключително доволен от победата
Коментари Харесай

Херо: Направихме нова крачка към шампионската титла

Наставникът на Лудогорец Димитър Димитров-Херо бе извънредно удовлетворен от успеха с 4:2 над Ботев (Пловдив), която е 13-та подред в Първа лига за " орлите " и усили задатъка на 11 точки пред ЦСКА-София.

" Стана един инцидентен рикошет във втората минута, за този гол, който допуснахме. Хубаво е, че бързо се върнахме в мача и направихме поврат в резултата. Направихме доста детинска неточност в края на полувремето за 2:2. Както знаете, при нас би трябвало постоянно да се побеждава и това попадение наруши нашия баланс, само че от средата на второто полувреме доминирахме напълно. Вкарахме два гола, можеше и повече.

Дяков е доста добър с топката, има доста положителни подавания, по тази причина смени Яцек Горалски. Ползотворно беше включването на Панов и на Лукоки, който се включи доста интензивно с няколко пробива и асистира на Швирчок. Направихме още една крачка към шампионската купа. Докато има теоретични шансове, няма по какъв начин да кажа, че сме първенци. Има още мачове ", показа експертът, който разяснява глупавия червен картон на Светослав Дяков.
 Ботев Пд - Лудогорец @@@ " Не разбрах, какво стана. Май чакаше да получи сигнал. Може би стана недоразумение сред него и съотборниците му. За жал ще пропусне идващия мач ", показа Херо. Първа лига 5 кръг, събота 21 април  Ботев (Пловдив) 2:4краен резулат  Лудогорец
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР