Наставникът на Лудогорец Анте Шимунджа сподели след отпадането на тима

...
Наставникът на Лудогорец Анте Шимунджа сподели след отпадането на тима
Коментари Харесай

Треньорът на Лудогорец: Горд съм от играчите!

Наставникът на Лудогорец Анте Шимунджа показа след отпадането на отбора от Лигата на Конференциите, че е горделив с представянето на своите футболисти. Днес българският първенец отстъпи от Андерлехт слез осъществяване на дузпи, предава Спортал.

" Не е елементарно за играчите. Важното е, че продължихме да се борим. Когато позволяваме такива неточности, съперниците ни се радват. При дузпите играчите са тези, които вземат решение. Мачът беше прочувствен. Не е професионално да карам футболисти да бият дузпи. Те взеха тази отговорност и съм горделив с тях. За Витри знаехме, че не е добре. За Текпетей направихме превантивна смя

Винаги мога да направя нещата по-добре. Някои от играчите ни не са тук, тъй като нямат право да играят в този мач. Не бих сменил нищо по метода, по който се подготвихме за проект А и проект Б. Горд съм от играчите, тъй като това европейско странствуване беше доста положително и поучително. След този мач футболистите ми ще станат по-добри хора и играчи. Горд съм с тях, без значение, че не се класирахме ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР