Наставникът на Лудогорец Анте Шимунджа даде мнението си, след като

...
Наставникът на Лудогорец Анте Шимунджа даде мнението си, след като
Коментари Харесай

Шимунджа: Срещу Левски ни помогна нашият глад! Това беше 35-и мач за нас от юли

Наставникът на Лудогорец Анте Шимунджа даде мнението си, откакто " орлите " отстраниха Левски от шампионата Sesame Купа на България. 
 Лудогорец детронира Левски, Лудогорец детронира Левски, " сините " позволиха поврат и изпуснаха дузпа в 90-ата минута
" Мисля, че ключът през днешния ден беше нашият апетит! Нашата жадност за победа, играчите демонстрираха темперамент, сила. Показахме кураж по какъв начин да се борим, имахме доста проблеми в тима, само че отговаряхме както би трябвало. Имахме една страхотна година, направихме връх по отношение на преднината в класирането през предишния сезон, бяхме в Лига Европа, направихме мощни мачове там, в този момент сме в елиминациите Лигата на конференциите, в битката за купата сме, продължихме напред за купата. Това са триумфи, които ни дават мотивация за идващия полусезон. 
 Недялков: Не за първи път удрям Левски, само че през днешния ден и двата тима заслужаваха успеха Недялков: Не за първи път удрям Левски, само че през днешния ден и двата тима заслужаваха успеха
Нека първо да си починем, тъй като това беше 35-ти мач за нас от юли насам, всичко с подготовката е конкретизирано, желая да се развием като тим, това е развой и не става от през днешния ден за на следващия ден. Имаме доста качество и ще изглеждаме по-добре. Трябва да кажа, че не съм чел информация по отношение на моето бъдеще, желая да съм почтен към клуба и футбола, а който желае, да спекулира. Победихме Левски без много играчи, моите играчи имат кураж ", сподели Анте Шимунджа. 
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР