Наставникът на Лудогорец - Анте Шимнуджа говори пред медиите относно

...
Наставникът на Лудогорец - Анте Шимнуджа говори пред медиите относно
Коментари Харесай

Анте Шимунджа: Левски се опитва да играе футбол, пълните трибуни ще ни мотивират

Наставникът на Лудогорец - Анте Шимнуджа приказва пред медиите по отношение на реванша с Левски за Купата на България. " Орлите " изгубиха първия полуфинален конфликт в Разград с 2:3, само че словенецът е оптимист в класирането за финала. Ето какво сподели той:

" В първия мач Левски сподели повече предпочитание от нас. Ние трябваше да останем по-спокойни и по-фокусирани след изравнителния гол. Това са поуките, които си взехме от оня мач. Много съм благополучен, че стадионът ще е цялостен. Футболът е за почитателите. Ние сме доста стимулирани. Пълните трибуни са вдъхновяващи и дават искра на целия мач.
 Звездите на Лудогорец излизат във почивка при отпадане от Левски
Звездите на Лудогорец излизат във почивка при отпадане от Левски

Ще бъдат съхранени за идните квалификации в Шампионската лига

Спечелената купа може да ни даде повече мотивация за по-добро показване. Със сигурност няма да се успокоим, тъй като имаме да свършим още работа.

Проблемът беше, че те демонстрираха повече предпочитание. През първото полувреме имахме благоприятни условия, само че след изравняването мачът се промени. Те вкараха 3 гола значи са заслужавали да победят. Левски промени системата си на игра против нас. Опитват се да играят по-различен футбол против нас. Искаха да играят по метод, по който смятаха, че ние не желаем да играят. Те желаят да играят футбол

Лудогорец би трябвало да вкара 2 гола повече в сравнение с Левски. Трябва да сме по-концентрирани и по-агресивни ", приключи Шимунджа.
 Антон Недялков: Дано някой ден работя със Станимир Стоилов
Антон Недялков: Дано някой ден работя със Станимир Стоилов

" Няма какво да губим против Левски "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР