Наставникът на Локомотив София Станислав Генчев заяви, че клубът ще

...
Наставникът на Локомотив София Станислав Генчев заяви, че клубът ще
Коментари Харесай

Станислав Генчев: Най-късно до втория кръг отборът ще играе в Надежда

Наставникът на Локомотив София Станислав Генчев съобщи, че клубът ще се завърне на домакинския си стадион в близкото бъдеще.

Според него домакинското преимущество ще разреши на възпитаниците му да играят с по-голяма убеденост.

" Вкъщи и стените оказват помощ. Важно е да имаме поддръжката на повече хора, тъй като футболистите се усещат по-уверени у дома. Г-н Василев сподели, че най-късно до втория кръг тимът ще играе в " Надежда ", сподели той.

Старши треньорът на столичните " железничари " е безапелационен, че назначението му в клуба е крачка в вярната посока в кариерата му.

" Локомотив е съществено име в българския футбол, тим с обичаи, който заслужава да демонстрира добър футбол. Не се замислих да приема тази оферта. Ако смятах, че е крачка обратно, нямаше да я направя. За мен ще бъде наслаждение да работя тук ", показа той в изявление за предаването " Арена спорт ".

В ролята си на треньор някогашният футболист си слага високи цели.

" Времето за подготовка е малко, тъй като шампионата стартира рано. Има футболисти с изтичащи контракти. Не желаеме да градим тим от нулата. Търсим футболисти на избрани позиции. Иска ми се тимът да не играе периферна роля в българското състезание, а да играе добър и печеливш футбол ", добави той.

Наставникът разкри и желанията на притежателя на клуба Иван Василев. Станислав Генчев приказва и за опита си, който е натрупал в Етър и Лудогорец. Всичко по-интересно можете да видите във видеоматериала.

Автори: Иво Бързаков и Иван Антонов
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР