Наставникът на Локомотив (София) Станислав Генчев бе разочарован от загубата

...
Наставникът на Локомотив (София) Станислав Генчев бе разочарован от загубата
Коментари Харесай

Генчев: Няма как да съм доволен

Наставникът на Локомотив (София) Станислав Генчев бе отчаян от загубата на отбора му с 0:1 от Локомотив (Пловдив). Специалистът е на мнение, че дуелът е бил равносилен и противникът се е възползвал по-добре от възможностите си. 
 Дебютно попадение донесе триумф на Локомотив (Пд) в железничарското дерби Дебютно попадение донесе триумф на Локомотив (Пд) в железничарското дерби
“Няма по какъв начин да съм удовлетворен, откакто сме изгубили мача. Допуснахме някои грешки, имахме обстановки да вкараме, само че не успяхме. Така е във футбола, който допусне повече неточности, губи мача. Имаме много равностойни футболисти и всеки чака своя късмет. Трябва да се оправяме без всеки един футболист, който липсва. Мисля, че мачът беше равносилен, само че Локомотив (Пловдив) се възползва от шанса си и ни победиха. Ние ще излезем от рецесията рано или късно. През сезона нямаме две поредни загуби. Можем да победим всеки изключително в домакинските си мачове, откакто победихме Лудогорец и Левски. Към днешна дата няма късмет да притеглим нови футболисти ”, сподели Генчев.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР